Intim massage til mænd elsker at sutte pik

intim massage til mænd elsker at sutte pik

vær så løsslupne, når vi sidder til middagene. Det er kun sket en gang, at vi har været nødt til at sende en fyr hjem. Det var lidt pinligt, så jeg insisterede på en omgang mere. Men efter at vi havde fået lokket en flaske rødvin i hver af dem, var det ikke noget problem. Jeg tror at opskriften på vores succes er, at vi slet ikke er jaloux. Så da vi begyndte at invitere andre par hjem til frække sexaftner, og da vi begyndte at tage til swingerklubber, var der ingen problemer. Det var alligevel for svært at forklare, når familien var på besøg. Typisk par, men også et par singler, som vi ikke bare swinger med, men også svinger med uden at være nøgne. Og så en dag skulle vi hold én fest og finde på et helt særligt tema.

Intim massage til mænd elsker at sutte pik - Jeg elsker blindsmagning

Nogle ved godt lidt om, hvad vi laver, men de fleste kan ikke håndtere at høre om det. Og jeg har suttet pik på de andre fyre, flere gange end jeg kan tælle, så man skulle da mene, at jeg havde styr på størrelse og andre forskelle, men det var faktisk meget svært. Jeg tror også, at det giver en stor tryghed for os, at vi startede sammen. Jeg fik krampe i kæben en dag, da jeg prøvede at få tre pikke ind i munden på en gang. Det var en stor succes første gang, vi prøvede det. Jeg har stedet og røven klar til kl 23-04 til lige på med eller uden gummi, uden sutten og uden kyssen. Men vi har aldrig brugt blindfold særligt meget, fordi jeg også godt kan lide at se på alle de frække pikke. intim massage til mænd elsker at sutte pik intim massage til mænd elsker at sutte pik

Intim massage til mænd elsker at sutte pik - Sex Massage

Hun er ellers en pige fra en pæn familie fra udlandet, der vist ellers kun gik med til den slags, fordi det gjorde hendes danske kæreste glad, men denne gang var hun da helt rundt på gulvet. Vi skulle egentligt have haft point sammentælling og præmie til sidst, men da en af de mere hæmmede piger var i gang med at sutte pik som den allersidste, trådte de andre tre fyre ind og gik i gang med hende. Eller måske som Bettina fandt på sammen med sin kæreste: en blindsmagning af pik-fest. Og så en dag fandt min kæreste på en idé til en fest. Nogle gange mangler man bare virkelig et godt tema til sin fest, og så kan det være godt med en god fantasi, til at finde. Hvis jeg havde været singlepige, så havde jeg slet ikke turdet kaste mig ud i alle de frække lege, som vi har haft gang. Men der var ikke rigtig nogen.

Intim massage til mænd elsker at sutte pik - Tantra ringsted hund

Og det er virkeligt en gave, for det kan være svært at have det her hemmelige liv, som man ikke kan fortælle nogen. Hvem vandt, selvom det var en piksutter fest, så var hele seancen alligevel så fræk, at de fleste af pigerne blev meget våde i trussen, og det endte, som det skulle. Hvad nu hvis nogen kommer til at røre ved mig? Jeg ville have lavet nogle derhjemme, men der måtte min kæreste nedlægge veto. Det var heller ikke noget problem. Man skulle lukke øjnene, eller have bind for øjnene, og så fik man en pik i munden. Det kunne slet ikke lade sig gøre. Pik over alt, det bedste forspil Bettina kan lide er, når hun får en hel masse pik i ansigtet og over hele kroppen. Hun var så liderlig, at hun glemte, hvor hun var, og så fik hun ellers pik i alle huller, så hun kom udover det hele.

0 tanker om “Intim massage til mænd elsker at sutte pik

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *